Search

de online dierenapotheek

Zakelijke account

Petcure startte in 2014 als een gespecialiseerd platform voor dierbenodigheden. Nu, enkele jaren later, heeft Petcure al vele duizenden klanten in Europa bediend.
Met een assortiment van ruim 2000 artikelen behoort Petcure tot de meest populaire webwinkel op het gebied van dierbenodigdheden.

Bij Petcure vinden klanten een groot assortiment aangeboden door specialisten (verkopers) van anti-vlooienmiddelen, ontwormers, supplementen, medicijnen, accessoires tot verzorging.

Petcure biedt een verkoopkanaal voor winkeliers

Petcure biedt zakelijke verkopers de mogelijkheid via het Petcure platform hun producten aan een groot publiek aan te bieden waardoor klanten een nog breder aanbod aan artikelen krijgen. Verkopers kunnen via Petcure hun bereik, en daarmee omzet verhogen. Winkeliers die via Petcure verkopen, blijken flink meer bereik en omzet te genereren.

de online dierenapotheek

Wij vinden het belangrijk om onze klanten in heel Europa een winkel te bieden die naast gemak en service, een groot assortiment, inspiratie en voordeel biedt. Een winkel die overal direct en makkelijk toegankelijk is, en waarbij je als klant echt centraal staat. Dat is de ambitie van Petcure.

Via het formulier hieronder kunnen aanbieders uit de branche zich als zakelijk verkoper aanmelden.


Petcure is telefonisch te bereiken op +31(0) 854 891 807 (maandag t/m vrijdag 09.00-17.00 uur)