Search

de online dierenapotheek

Retour

1. Ik Heb Een Product Met Een Defect Ontvangen, Wat Nu?
Maak duidelijke foto's van het defect en stuur deze per mail naar ons samen met een duidelijke omschrijving van het probleem. Wij proberen dan zo snel mogelijk een oplossing te bieden.
2. Hoe Kan Ik Mijn Product Retourneren?
Indien het artikel ongeopend en dus ongebruikt is mag je het in de originele verpakking binnen 14 dagen retourneren naar het volgende adres:

Petcure Retouren
Mon Plaisir 4
4879 AN Etten-Leur

Gelieve altijd de pakbon of een schrijven met ordernummer en NAW-gegevens mee te sturen.

Het totaalbedrag voor de retour gestuurde artikelen zullen we zo snel mogelijk naar je terugstorten.

Bij een eventuele schade aan de retourzending of een ongefrankeerde zending hebben wij de mogelijkheid om hiervoor kosten in rekening te brengen; Indien er onnodige schade aan het product is ontstaan dan hebben wij de mogelijkheid om dit in waardevermindering te brengen bij de klant.
3. Kan Ik Mijn Product Omruilen En Een Ander Product Bestellen?
Nee, dit is niet mogelijk.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een verkeerd artikel besteld hebt. In dit geval stuur je het dan gewoon naar ons terug (binnen 14 dagen). Zodra wij het hebben ontvangen storten wij het voor het product betaalde bedrag terug op je rekening.

Voor het juiste product plaats je gewoon direct een nieuwe bestelling via onze website. Op deze manier heb je het juiste product het snelste in huis.

4. Zijn Er Kosten Verbonden Aan Ruilen Of Retourneren?
Wanneer je het artikel retour wenst te sturen omdat het fout besteld is dan zijn de kosten voor het retour sturen voor eigen rekening.

Indien je een artikel hebt ontvangen met een defect en wij vragen je dit terug te sturen naar ons dan vergoeden wij de standaard verzendbijdrage.
5. Hoe Lang Duurt Een Terugbetaling Nadat Ik Een Retourzending Heb Gedaan?
Zodra we het artikel retour hebben ontvangen staat het bedrag binnen 2 werkdagen op de rekening waarmee je betaald hebt.

Hulp

Het antwoord op je vraag niet gevonden? Stel je vraag via ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.Petcure is telefonisch te bereiken op +31(0) 854 891 807 (maandag t/m vrijdag 09.00-17.00 uur)