de online dierenapotheek

Home > Hond > Medicijnen/Supplementen > Angst/Gedrag/Stress > PUUR Hypersex (Geslachtsdrift)

PUUR Hypersex (Geslachtsdrift)

1000-02227

4.5 Stars
3 Beoordelingen
PUUR Hypersex (Geslachtsdrift) | Petcure.nl

Fabrikant: NML Health

PUUR Hypersex (Geslachtsdrift) - 50 ml | Petcure.nl

PUUR Hypersex (Geslachtsdrift) - 50 ml

871818271-0281

Op voorraad

€16.05*

(€32.10/100Ml)

* Alle prijzen zijn incl. BTW, excl. eventuele verzendkosten  

5 Stars
Top Puur
Toegevoegd door: -
"Helemaal top, na vier dagen een andere hond. Snelle verzending door Petcure, zie je niet overal."
4 Stars
Tevreden Klant
Toegevoegd door: -
"Mijn hond was zo onrustig, jankte, huilde en had een vervelend gedrag. Vanaf het Moment dat wij hem de druppels van puur gegeven hebben kwam de rust terug in huis."
5 Stars
Goed Puur Hypersex
Toegevoegd door: -
"Onze vrouwelijke hond heeft weer rust en vrijheid sinds Onze 2 puber honden de druppels krijgen. Binnen 4 dagen merkte wij al verschil."

Puur Geslachtdrift is goed voor de prostaat en helpt bij hinderlijke geslachtdrift van dieren.

Kenmerken

  • Bij hinderlijke geslachtsdrift van reu, kater en rammelaar
  • Goed voor de prostaat

Geschikt voor
Kat, Hond, Knaagdier.

Samenstelling
Extracten van Hop (Humulus lupulus), Mariadistel (Carduus marianus) en Monnikspeper (Agnus castus) Verdund extract van Echte marjolein (Origanum majorana). Alcohol 35% v/v.

Dosering
2 - 3 x daags (1 ml = 20 druppels)
Hond 5 - 10 druppels
Kat 3 - 5 druppels
Konijn 3 - 5 druppels
Goed schudden voor gebruik

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Toediening
Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven. Indien de kat of het konijn de druppels niet accepteert, doe de druppels door het voer of op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek. Bij de kat kunnen de druppels worden aangebracht op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.

Duur van de behandeling
Ga naar de dierenarts bij vermoedelijke prostaatklachten, symptomen hiervan zijn druppeltjes bloed uit de penis en een teveel persen bij ontlasting. Ga ook naar de dierenarts als er na 3 weken geen verbetering merkbaar is. Vermijd zoveel mogelijk contact met loopse teven, krolse poezen of voedsters.

In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Interactie en contra-indicatie
Voor informatie over interactie tussen geneesmiddelen en nutriënten of fytotherapie kijk op Bewaren
Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket en het doosje.


Verpakking : 50 ml.

Waarom bestel je bij Petcure?

Snelle levering

Snelle levering
Op werkdagen voor 22u besteld, dezelfde dag verzonden!

Geen verzendbijdrage

Voordelig verzonden
Al vanaf € 35,- gratis verzonden en anders nooit meer dan € 3,95 verzendbijdrage.

Goedkoper dan bij de dierenarts

Goedkoper dan bij de dierenarts
Onze prijzen liggen een stuk lager en je bestelt makkelijk vanuit huis

Online dierenarts

Online dierenarts
Onze dierenarts staat voor u klaar: dierenarts@petcure.nl