de online dierenapotheek

Home > Hond > Medicijnen/Supplementen > Gewrichten/Spieren/Bewegen > Phytonics Joint Comp

Phytonics Joint Comp

1000-02096

4.5 Stars
6 Beoordelingen
Phytonics Joint Comp | Petcure.nl

Fabrikant: NML Health

Phytonics Joint Comp (Hond/Kat) - 250g | Petcure.nl

Phytonics Joint Comp (Hond/Kat) - 250g

871818271-1363

Op voorraad

€44.00*

(€17.60/100Gr)

* Alle prijzen zijn incl. BTW, excl. eventuele verzendkosten  

5 Stars
Phytonics Joint Comp
Toegevoegd door: -
"Werkt prima. Ik geef twee schepjes per dag. Mijn hond loopt weer soepel."
5 Stars
Echt Goed Spul
Toegevoegd door: -
"Onze hond van 16 met arthrose kon na een week al veel makkelijk overeind komen. Ook loopt ze veel soepeler. Ik wou dat ik het eerder was gebruiken want is echt een enorme verbetering. Een pluim voor de Dierenarts van Petcure."
5 Stars
Phytonics Joint Comp
Toegevoegd door: -
"Super product, wij hebben een iets ouder paard herstellend van een blessure, op aanraden van de dierenarts van Petcure gebruiken wiji Phytinivs tendon en joint. Wij zeer tevreden !"
5 Stars
Artrose
Toegevoegd door: -
"Ik ben erg tevreden over de Phytonics Joint-comp. Mijn hond een Labrador kon moeilijk uit zijn mand komen omdat hij Artrose heeft. Op advies van de Dierenarts van Petcure ben ik dit Product gaan gebruiken en zie al na een paar weken resultaat."
4 Stars
Blij Mee
Toegevoegd door: -
"Ik merk Ferse duidelijk aan mijn paard dat ze soepeler loopt als ik dit voer. Bovendien ben ik met de ingrediëntenlijst naar de huisarts gegaan om te vragen of ik ik het mag innemen. Ik had nl last van mijn handen. Zeurderige pijn en Sommige knokkels begonnen dik te vergroeien. Sinds ik dit middel iedere ochtend in de Joghurt doe, heb ik geen last meer gehad en is het van proces Dikker wordende knokkels gestopt."
4 Stars
Phytonics
Toegevoegd door: -
"Mijn hond heeft letzten van Spondylose en ik ben op aanraden van de Dierenarts naast Acupunctuur en Chiropractie Joint Comp gaan geven goed resultaat erfüllt. Ze loopt niet meer zo moeilijk en ook niet meer in telgang zoals voorheen. Hiervoor GAF ik ook Cimalgex van de régulière Dierenarts, maar dat is weer slecht voor de nieren, Vandaar mijn keuze voor deze behandeling!"

Phytonics Joint Comp is voor de gewrichten, pezen en banden.

Geschikt voor
Paard, Pony.

Dosering
Tenzij arts of therapeut anders voorschrijft, twee keer daags:

Paard 0,75 maatschep
Pony 0,50 maatschep
1 maatschep voor paard en pony bevat circa 7 gram

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Sommige dieren kunnen bij de start van de behandeling een kortdurende verergering krijgen of anderszins heftig reageren. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Toediening
Kan over het voer gegeven worden. Bevochtig (bij droog voer) het voer/poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt.

Duur van de behandeling
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Interactie en contra-indicatie
Voor informatie over interactie tussen geneesmiddelen en nutriënten of fytotherapie kijk op . Interacties geneesmiddelen en nutriënten/kruiden.

Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.

Bewaren
Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket of onder op de pot.

Verpakking 500 gram.

Waarom bestel je bij Petcure?

Snelle levering

Snelle levering
Op werkdagen voor 22u besteld, dezelfde dag verzonden!

Geen verzendbijdrage

Voordelig verzonden
Al vanaf € 35,- gratis verzonden en anders nooit meer dan € 3,95 verzendbijdrage.

Goedkoper dan bij de dierenarts

Goedkoper dan bij de dierenarts
Onze prijzen liggen een stuk lager en je bestelt makkelijk vanuit huis

Online dierenarts

Online dierenarts
Onze dierenarts staat voor u klaar: dierenarts@petcure.nl