de online dierenapotheek

Home > Hond > Medicijnen/Supplementen > Angst/Gedrag/Stress > Phytonics HormOne

Phytonics HormOne

1000-02093

5 Stars
5 Beoordelingen
Phytonics HormOne | Petcure.nl

Fabrikant: NML Health

Phytonics HormOne - 50 ml | Petcure.nl

Phytonics HormOne - 50 ml

871818271-1066

Op voorraad

€26.12*

(€52.25/100Ml)

* Alle prijzen zijn incl. BTW, excl. eventuele verzendkosten  

5 Stars
Top Product
Toegevoegd door: -
"Onze hond vertoonde agressief gedrag na sterilisatie. De Hormone druppels van Phytonics hadden positief effect op haar gedrag. Zeer tevreden mee."
5 Stars
Werkt Snel En Goed
Toegevoegd door: -
"Super produkt. Na een aantal onderzoeken in een kliniek, wees uit dat mijn paard hormoonproblemen heeft. Het advies was HormOne te proberen, na enige weken was ze van de problemen af. Super tevreden."
5 Stars
Goed Product
Toegevoegd door: -
"na gebruik van dit product wordt mijn merrie weer wat rustiger."
5 Stars
Top
Toegevoegd door: -
"Is door de dierenarts van Petcure aanbevolen, bevalt mij heel erg goed en via de site van Petcure een hele goede prijs ..."
4 Stars
Phytonics
Toegevoegd door: -
"Super-produkt. Na een aantal onderzoeken in kliniek, wees uit dat mijn merrie hormoonproblemen heeft. Klinieken Konden niks voor haar doen. Op advies van osteopaat Hormon gaan geven. En na een week reageerde mijn merrie al op dit produkt. Geen nare bijwerkingen en eindelijk weer een stabiele merrie. Elke merrie zal er weer op anders reageren, maar het is zeker lonend om het eens te proberen!op het internet goede prijs en service."

Phytonics HormOne bevordert een normale en reguliere cyclus.

Geschikt voor: Kat, Hond, Knaagdier, Paard, Pony.

Samenstelling: Extract van Agnus castus, Angelica archangelica, Calamus aromaticus, Carduus marianus, Centaurium erythraea, Chelidonium majus, Cynara scolymus, Taraxacum officinale en Uncaria tomentosa. Saffraanbloesem. Bentonite-Montmorillonite. Alcohol 48%.

Dosering
Tenzij arts of therapeut anders voorschrijft, twee keer daags:

Paard 10-15 druppels
Hond 5-10 druppels
Kat 2-5 druppels

1 ml = 20 druppels

Goed schudden voor gebruik.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Toediening
Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.

Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.

Duur van de behandeling
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Interactie en contra-indicatie
Voor informatie over interactie tussen geneesmiddelen en nutriënten of fytotherapie kijk op . Interacties geneesmiddelen en nutriënten/kruiden.

Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.

Bewaren
Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket en het doosje.

Verpakking: 50 ml.

Waarom bestel je bij Petcure?

Snelle levering

Snelle levering
Op werkdagen voor 22u besteld, dezelfde dag verzonden!

Geen verzendbijdrage

Voordelig verzonden
Al vanaf € 35,- gratis verzonden en anders nooit meer dan € 3,95 verzendbijdrage.

Goedkoper dan bij de dierenarts

Goedkoper dan bij de dierenarts
Onze prijzen liggen een stuk lager en je bestelt makkelijk vanuit huis

Online dierenarts

Online dierenarts
Onze dierenarts staat voor u klaar: dierenarts@petcure.nl