de online dierenapotheek

Home > Hond > Medicijnen/Supplementen > Gebit/Ogen/Oren > Lacriforte

Lacriforte

1000-01683

Lacriforte | Petcure.nl

Lacriforte kan gebruikt worden als kunsttraan en worden toegepast bij honden en katten die te weinig traanvocht produceren of wanneer er kans is op uitdrogen van de oogbol.


De druppels kunnen tevens worden gebruikt bij oogonderzoek (gonioscopie), voor het reinigen van de ogen en ter vermindering en verwijdering van traanstrepen.


Fabrikant: AST Farma

Lacriforte drops - 15 ml | Petcure.nl

Lacriforte drops - 15 ml

871464600-0677

Op voorraad

€12.85*

(€85.67/100Ml)

* Alle prijzen zijn incl. BTW, excl. eventuele verzendkosten  

Lacriforte drops zijn lang werkende kunsttranen voor hond en kat.

Lacriforte bevat een cellulosederivaat en polyvidon. Beide stoffen zorgen voor een verhoging van de viscositeit van de traanfilm. Daarnaast bevat het Calendula officinalis MT en Euphrasia officinalis MT, welke respectievelijk een ontsmettende en verzachtende werking op het oog hebben. Doordat Lacriforte® een isotone vloeistof is en geen allergene stoffen bevat is het volkomen onschadelijk voor het oog.

Indicaties
Lacriforte® wordt toegepast bij alle omstandigheden waarbij er te weinig traanvocht geproduceerd wordt of wanneer er kans is op uitdrogen van de oogbol, bijvoorbeeld bij algehele anaesthesie. Tevens kunnen de druppels worden gebruikt bij oogonderzoek (gonioscopie), voor het reinigen van de ogen en ter voorkoming en verwijdering van traanstrepen.


Toedieningswijze dosering
Lacriforte® op kamertemperatuur toepassen. De druppels worden lokaal op het oog gedruppeld met behulp van de druppelflacon. Belangrijk is dat de punt van de druppelaar niet in contact komt met het oog of de oogharen; het dier zal dan door de oogreflex het oog dichtknijpen. Bij onvoldoende traanproductie: afhankelijk van de traanproductie kan het nodig zijn om ieder uur een druppel op het oog aan te brengen. Tijdens algehele anaesthesie: op ieder oog enkele druppels aanbrengen. Voor het reinigen van de ogen: een of meerdere druppels in het oog druppelen. Ter voorkoming en verwijdering van traanstrepen: enkele keren daags een of twee druppels in het oog druppelen.

Bewaring
Bij kamertemperatuur (15-25°C) en buiten het bereik van kinderen bewaren.

Verpakking
1 druppelflacon à 15 ml

Waarom bestel je bij Petcure?

Snelle levering

Snelle levering
Op werkdagen voor 22u besteld, dezelfde dag verzonden!

Geen verzendbijdrage

Voordelig verzonden
Al vanaf € 35,- gratis verzonden en anders nooit meer dan € 3,95 verzendbijdrage.

Goedkoper dan bij de dierenarts

Goedkoper dan bij de dierenarts
Onze prijzen liggen een stuk lager en je bestelt makkelijk vanuit huis

Online dierenarts

Online dierenarts
Onze dierenarts staat voor u klaar: dierenarts@petcure.nl