Search

de online dierenapotheek

Effipro spot-on Kat

1000-00760

Effipro spot-on Kat | Petcure.nl

Fabrikant: Virbac

Verkoper: F & C BV

Effipro Spot-on Kat - 4 Pipetten | Petcure.nl

Effipro Spot-on Kat - 4 Pipetten

871407600-5051

Op voorraad

€19.03 €16.55*

(€827.50/100ml)

* Alle prijzen zijn inclusief BTW, plus eventuele verzendkosten  

Dosering/Toediening: Alleen voor uitwendig gebruik. Houd de pipet rechtop. Tik een paar keer tegen de bovenkant van de pipet zodat alle vloeistof zich onderin bevindt. Knip of breek het topje van de pipet af langs de breuklijn. Duw de haren opzij tot de huid goed zichtbaar is. Plaats de punt van de pipet direct op de kale huid en knijp meerdere keren goed in de pipet om de pipet helemaal leeg te maken. Breng de inhoud aan tussen de schouderbladen, bij voorkeur op twee plaatsen.
Werkzame bestanddelen: Bevat per pipet 50 mg fipronil.
Bijwerkingen: Indien het product opgelikt wordt, kan een korte periode van overmatig speekselen worden waargenomen, hoofdzakelijk te wijten aan de dragerstof.
Waarschuwingen: Het product voorkomt de aanhechting van teken niet. Als het dier voor de blootstelling tegen teken is behandeld, zullen teken binnen de eerste 24-48 uur gedood worden na de aanhechting. Eenmaal dood zullen teken van het dier vallen of, indien ze achter blijven, kunnen ze makkelijk verwijderd worden. Er zijn geen gegevens beschikbaar over het effect van baden en wassen met shampoo op de effectiviteit van het product bij katten. Gebaseerd op de gegevens bij de hond, heeft wassen met shampoo één uur voorafgaand aan de behandeling geen invloed op de effectiviteit van het product tegen vlooien. Behandel in geval van een massale infestatie de omgeving met een geschikte omgevingsspray om de werkingsduur van het product te maximaliseren. Voor optimale vlooienbestrijding in huishoudens met meerdere dieren dienen alle honden en katten tegelijkertijd te worden behandeld. Laboratoriumstudies met fipronil hebben niet aangetoond dat er embryotoxische of teratogene effecten zijn. Studies bij drachtige en zogende poezen zijn niet uitgevoerd. Gebruik het product bij drachtige en zogende dieren alleen in overeenstemming met de baten/risico beoordeling van de dierenarts.
Verpakking: Doos à 4 pipetten.
Verdere info: Deze informatie is een samenvatting van de bijsluiter.
Raadpleeg voor gebruik de volledige bijsluiter van het product of kijk op Fidin Online Repertorium

Waarom bestel je bij Petcure?

Snelle levering

Snelle levering
Op werkdagen voor 22u besteld, dezelfde dag verzonden!

Geen verzendbijdrage

Voordelig verzonden
Al vanaf € 35,- gratis verzonden en anders nooit meer dan € 3,95 verzendbijdrage.

Goedkoper dan bij de dierenarts

Goedkoper dan bij de dierenarts
Onze prijzen liggen een stuk lager en je bestelt makkelijk vanuit huis

Online dierenarts

Online dierenarts
Onze dierenarts staat voor u klaar: dierenarts@petcure.nl